Historie

Wat begon met een droom om een eigen bedrijf te starten is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van ICT Services en Telecommunicatie.

In 2009 startte IRIS one in een gehuurde kantoorunit in Vlijmen IRIS Mobile met de verkoop van mobiele abonnementen als bedrijfskern. In 2010 breidde IRIS Mobile haar product- en dienstenportfolio uit met vaste telefonie waardoor IRIS one ontstond. Één plek voor je totale bedrijfscommunicatie.

'IRIS one groeit jaar over jaar met bijna 50%'

Investeren in support in plaats van sales
Ook de hoeveelheid medewerkers steeg. Waar andere bedrijven in dezelfde markt investeerde in sales medewerkers zag IRIS one kansen in het investeren in service en support medewerkers. Hierdoor groeide de klanttevredenheid aanzienlijk en werden nieuwe klanten door aanbevelingen van bestaande klanten aangedragen.

Door blijven ontwikkelen
Aan de achterkant werd op dat moment hard gewerkt aan de volgende fase. Het verkopen van Cloud Based IT Oplossingen gebaseerd op Microsoft producten en diensten maar met dezelfde hoogwaardige dienstverlening als basis.

Integratie van BC Nijmegen
IRIS one groeide door en nam een concurrent over in Nijmegen om nog meer slagkracht te realiseren. Na de succesvolle integratie gingen directeuren Daniël en Lars door met het verder uitbreiden van het succes.

Integratie van Kolk & Dijk
Eind 2017 deed de gelegenheid zich voor tot een bedrijfsovername van een tweede concurrent, Kolk en Dijk uit Almere. IRIS one nam de stap en integreerde succesvol ook dit bedrijf binnen de IRIS one cultuur.

IRIS one anno nu
IRIS one anno nu bestaat uit meer dan 65 professionals. Met meer dan 48.000 gebruikers behoren we daarmee tot de grootste ICT en Telecommunicatie dienstverleners van ons land. Met een Net Promotor Score van +64% lopen we voorop in het leveren van excellente dienstverlening op basis van bewezen producten en diensten van onder andere Microsoft, Vodafone en KPN.

Alles met het oog op onze missie: Jou helpen het maximale uit jezelf te kunnen halen, iedere dag…

Call Now Button