ICT Services op basis van Microsoft 365

moderne Werkplekken

Flexibiliteit

Waar je ook wil werken

Als Microsoft Gold Partner adviseren, implementeren en ondersteunen wij Moderne Werkplekken op basis van Microsoft 365.

Met Microsoft Azure, zorgen we voor een uitstekend fundament.

Aangevuld met Office 365 Productivity Apps en Enterprise Mobility, laten we je kantoor met je mee reizen.


Connect

Cloud Werkplek

De ideale werkplek voor gebruikers die voornamelijk onderweg zijn. Je beschikt over alles wat je nodig hebt, op ieder device met Enterprise Security.

Professional

Cloud Werkplek

Alles wat je van een moderne werkplek mag verwachten op het gebied van security, productiviteit en beheer. Inclusief de gebruikers ondersteuning en consultancy van onze professionals.

Enterprise

Cloud werkplek

De werkplek voor gebruikers die gedeeltelijk in de cloud en gedeeltelijk lokaal willen werken. Uiteraard compleet met onze ondersteuning en consultancy.

Met een flexibel fundament ben je

klaar voor de uitdagingen van nu én morgen

Verhoog je productiviteit

Natuurlijk kun je met onze Moderne Werkplek precies doen wat je nu ook al kan. Onze cloud diensten zorgen er namelijk voor dat jouw werkplek is waar jij bent. 

De kracht zit hem erin dat we er functionaliteiten aan toevoegen die je kunnen helpen om het maximale uit jezelf te halen, iedere dag!

Geen zorgen meer over security

De  moderne werkplekken zijn voorzien van tal van productiviteitstools die het de gebruikers makkelijker maken. Maar ICT vraagt meer. Onderwerpen zoals veilig digitaal werken, dataverlies en cloud-to-cloud backup behoren tot de orde van de dag. 

Met Microsoft Azure zorgen we ervoor dat jouw IT Security naar een volgend niveau wordt getild. Alles met als doel om jou te helpen om het maximale uit jezelf te  halen, iedere dag. Maar waar begin je en wat zijn de meest essentiële stappen die je moet zetten?

“Een verschil wat we in het begin van de samenwerking direct merkten, is dat ons belang voorop staat”

Louwers Media Groep

Houdt tijd over in de dagelijkse taken

Automatiseer het beheer

Hoe zorg je er als beheerder voor dat je zowel tevreden gebruikers hebt, als voldoende tijd overhoudt om strategische beslissingen te kunnen nemen?

Tools zoals Microsoft Intune, Windows AutoPilot, Azure Information Protection en andere applicaties helpen je hierbij.

Binnen onze Moderne Werkplek, nemen wij veel voorkomende beheerderstaken van je over zodat jij jezelf kan richten op de volgende fase van jullie organisatie.

Wij lossen je ICT
problemen op

En helpen jou en je collega’s, om iedere dag
het maximale uit jezelf te kunnen halen!

Aandacht voor jou en je collega's

met iRIS one support:

We zitten met meer dan 65 collega’s dagelijks voor je klaar om je te helpen in geval van calamiteiten of vragen. Zowel online als offline, zorgen onze medewerkers ervoor dat je razendsnel wordt geholpen. 

Belangrijke kenmerken

Project Management

Onze projectmanagers zorgen voor een duidelijk plan van aanpak en "managen by acception" om ervoor te zorgen dat je project een kop en een staart heeft.

Customer Success

Om ervoor te zorgen dat we je niet alleen nu maar ook in de toekomst blijven helpen, zorgen Customer Success Managers continue voor nieuwe inzichten en verbeteringen.

Sales Support

Voor de dagelijkse ondersteuning van bijvoorbeeld het aanvragen van uitbreidingen, analyses van facturen of mogelijkheden, kun je bij Sales Support terecht.

Technisch Support

Van 1e-, 2e- tot 3e lijn- support. Onze gecertificeerde professionals zitten voor je klaar. Zowel online, aan de telefoon en zelfs bij jullie op locatie. Waar en wanneer je maar wil.