Managed Services
De basis voor een doeltreffende samenwerking

Managed Services is meer dan een kreet…!

Wat onze ICT Services doen is bepalend voor hoe stevig je als bedrijf in je schoenen staat, hoe snel je om kan gaan met veranderingen én hoe slagvaardig je mensen zijn. 

Daarom leggen we op technisch vlak het fundament voor jouw succes in de toekomst en helpen je mensen doelen te realiseren waarvan ze eerder alleen maar hadden durven dromen.

Belangrijk dus dat het technische fundament van jouw organisatie in goede handen is. Wij nemen het beheer voor onze rekening en houden daarbij altijd de regie.

Want zeg nou zelf… Je kan je toch veel beter bezig houden met andere zaken?

Video afspelen

Het maximale uit jezelf halen, iedere dag…

Wij beheren en onderhouden je bedrijfsnetwerk en applicaties. Of dat nou bij jou op locatie, in de cloud of een combinatie van beiden is. Daarnaast helpen we je op de hoogte te blijven van ontwikkelingen die voor jouw organisatie belangrijk kunnen zijn maar waarvoor je wellicht te weinig tijd hebt om bij te blijven. Niet via een nieuwsbrief of op onze website… Nee onze consultants komen bij je langs om jou en je collega’s te helpen het maximale uit iedere dag te halen.

Wat we doen

Wij leveren preventief beheer, oftewel monitoring, patch management en back-up. Uiteraard helpen we je ook bij verstoringen 24/7! Wij helpen jou vooruit te kijken op het gebied van security en zorgen dat je grip houdt op innovaties en update. Dit noemen wij continuous innovation. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk processen bij de Servicedesk te automatiseren en dat zorgt voor lagere kosten.

Duidelijke afspraken

Tijdens onze samenwerking staat de ultieme klantbeleving voorop. Het beheren van jouw IT omgeving wordt uitgevoerd op basis van goede afspraken over onder andere beschikbaarheid en oplostijden. Deze leggen wij vast in een Service Level Agreement (SLA).

Ultieme beleving

We zijn er voor je, altijd. Zowel in geval van calamiteiten als wanneer je advies nodig hebt. Omdat onze Managed Services "inclusief" zijn ontvang je geen facturen achteraf en kun je dus altijd gebruik maken van onze expertise.
Call Now Button