Zeer belangrijk bericht voor 40% van de Microsoft gebruikers!

Oproep! Slechts over een paar weken, op 14 januari 2020 beëindigt Microsoft de technische ondersteuning voor Windows 7. Naar schatting betreft het nog zo’n 40% van alle Microsoft gebruikers wereldwijd. Behoor jij ook tot deze grote groep? Onderneem dan niet morgen, maar nu actie. Lees er alles over door…

Slechts over een paar weken, op 14 januari 2020 beëindigt Microsoft de technische ondersteuning voor Windows 7. Naar schatting betreft het nog zo’n 40% van alle Microsoft gebruikers wereldwijd. Behoor jij ook tot deze grote groep? Onderneem dan niet morgen, maar nu actie.

Upgraden! Om digitale veiligheid te behouden

Je Windows 7 PC, laptop of server blijft wel werken, alleen loop je een veel grotere kans op virussen en andere beveiligingsrisico’s. Een upgrade naar Windows 10 is daarom noodzakelijk, vooral ook om het schrikbarende aantal cyberaanvallen tegen te gaan. Of het upgraden van een verouderde PC of laptop slim is dat bepaal je natuurlijk zelf. Daarom is dit een goed moment om nog eens goed te kijken naar de afschrijvingsperiode van de hardware. Meestal is dat 36 maanden.

Het advies van Microsoft

Microsoft adviseert aan Windows 7 gebruikers om ook gelijk in nieuwe hardware te investeren. Gelukkig zijn laptops en PC’s de afgelopen jaren qua investering behoorlijk gedaald. Er zijn echter nog twee redenen om dit te doen. Ten eerste werkt nieuwe hardware vele malen sneller en ten tweede werken alle veiligheidsvoorzieningen van Windows 10 optimaal.

Overigens stops Office 2010 ook in oktober 2020 en is het slim om nu al te profiteren van Windows 10 in combinatie met Microsoft Office 365, zodat je nog beter altijd en overal kunt werken.

Wat biedt Windows 10 meer ten opzichte van Windows 7

  • Het veel sneller opstarten van applicaties en programma’s.
  • Bedieningsvriendelijk door een moderne interface met Apple-achtige pictogrammen.
  • Handige notificaties rechts onderaan het scherm. Hierop worden systeemberichten, app meldingen en waarschuwingen voor updates in één scherm aangegeven.
  • Efficiënt gebruik van apps, want overal waar je Windows 10 installeert, dus ook op je smartphone of tablet, kun je krachtige apps gebruiken.
  • Windows Virtual desktop, waardoor je bijvoorbeeld ook vanaf een AppleMac gebruik kunt maken van alle Windows 10 functionaliteiten.
  • Hoog niveau van digitale veiligheid, omdat je zowel met een wachtwoord als pincode inlogt. Daarnaast is Windows Defender standaard ingebouwd wat aanvallen van buitenaf tegengaat.

Hulp nodig?

Haal het maximale uit jezelf, maar doe het wel veilig! We informeren je graag over alle voordelen van Windows 10 en Microsoft Office 365 maar natuurlijk ook of upgraden van bestaande apparatuur wel of niet verstandig is. Neem vandaag nog contact met ons op, want we zitten niet morgen maar nu voor je klaar.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Call Now Button