Oh nee! De iconische icoontjes van Windows veranderen...

We kennen ze allemaal, de iconische icoontjes van de Windows software. Misschien is het je nog niet opgevallen, maar de afgelopen tijd zijn er al enkele iconen veranderd. Binnenkort worden de rest van de iconen en benamingen binnen de applicaties aangepast. Naast de aanpassingen van de iconen, vinden er nog een aantal belangrijke veranderingen plaats. Dit kan ervoor zorgen dat er iets veranderd in hoe je gewend bent te werken met de Windows software. Lees hieronder waar het om draait en wat dit voor jou betekent.

Nieuwe iconen
Het is voor velen een bekend icoontje, de prullenbak van de Windows software. Na zoveel jaren wordt deze vervangen door een nieuwe modernere look. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld de ‘Downloads’ map en de ‘Afbeeldingen’ map. Voor voorbeelden zie de afbeeldingen hieronder:

Windows verandering
Windows Iconen

Zoals eerder vermeld, zijn er ook verschillende veranderingen die je manier van werken misschien kunnen aanpassen. We hebben de meest relevante hieronder voor je op een rij gezet.

Belangrijke veranderingen

  • Windows administrative tools wordt Windows tools
  • ‘Get help’ in het touch keyboard wordt ‘Learn more’
  • De verkenner ondersteunt nu CTRL + links/rechts pijltje om de cursor te bewegen tussen woorden in de bestandsnaam

Daarnaast zijn er veel oplossingen voor bekende problemen doorgevoerd. Voor het volledige overzicht van de oplossingen en de bovengenoemde veranderingen, verwijzen we je graag door naar het originele bericht van Windows.

Wil je meer weten over hoe wij je organisatie kunnen ondersteunen met ICT diensten?
Neem dan contact met ons op via: 073-5232288 of stuur een e-mail naar iris@iris-one.nl.

WIJ LOSSEN ECHTE PROBLEMEN OP

Waar ligt jouw interesse?

Productiviteit

Ontdek hoe Office 365, Microsoft Teams, Microsoft 365 en tal van andere tools jou het leven makkelijker kunnen maken!

Beheer

Vereenvoudig je beheer met Azure Active Directory, rol eenvoudig nieuwe werkplekken uit met Microsoft Intune en ontdek Windows Autopilot!

Security

Veilig digitaal werken en dataverlies voorkomen met Data Loss Prevention, Azure Information Protection en nog veel meer!

Call Now Button