Whitepaper

Communiceren in de zorg

Integratie domotica en zorgtelefonie

Het is algemeen bekend dat Nederland vergrijst. Patiënten worden steeds kritischer. Dit vraagt om een andere inrichting van de zorg. Daarnaast wordt het lastiger om zorgpersoneel te werven en behouden en is er een continue schaarste aan mensen die patiënten kunnen verzorgen.

Dit gegeven heeft als consequentie dat zorginstellingen er alles aan moeten doen om zo efficiënt en zo effectief mogelijk te werk te gaan. PhoneOnline ondersteunt zorginstellingen bij de integratie tussen PhoneOnline en zorgtelefonie.

Communiceren in de zorg

Download de whitepaper

    PhoneOnline en Zorg

    Communicatie met zorgmedewerkers zal primair op hun smartphone uitkomen, de flexibliteit en bereikbaarheid verbeterd hierdoor enorm. Wil je de voordelen voor jouw zorginstelling bespreken? Klik dan op de onderstaande button.

    Mobiele communicatie apps en zorgapps

    Vanuit de wetenschap weten we dat de systemen in de zorg zeer solide moeten zijn. PhoneOnline levert een 24/7 uptime service. Het koppelen van de mobiele bel-app zoals PhoneOnline aan een zorgsysteem, CRM en een werkplanningsapp maken dat processen makkelijker en betrouwbaarder verlopen met daarbij de IT security in acht genomen.

    Smartdevices en cloudoplossingen maken apps, applicaties en slimme hardware toegankelijk voor het zorgpersoneel. Medewerkers worden zo ook weer meer baas over de eigen agenda.