Snel en succesvol met je nieuwe ICT-oplossingen aan de slag

Jouw ICT-partner

Adoptie is essentieel

Het succes van je nieuwe ICT-oplossing, is voor een groot deel afhankelijk van je collega’s. Zij moeten zo snel mogelijk met de oplossing aan de slag gaan. Een goede adoptie is dan ook essentieel. Maar hoe pak je zoiets nou goed aan? We vertellen je graag hoe onze adoptietrainingen ervoor zorgen dat jouw collega’s met veel plezier met de nieuwe oplossingen aan de slag gaan. 

Transformeren

Maximale uit je ICT-oplossing

Waarom adoptie zo belangrijk is

Verandering is altijd een beetje spannend. Een nieuwe ICT-oplossing invoeren, heeft altijd aardig wat voeten in de aarde. Niet alleen op het gebied van techniek en planning, maar ook rondom adoptie. Ja, de nieuwe oplossing biedt veel voordeel, maar alleen als je collega’s er optimaal mee kunnen werken. Dat laatste bereik je met adoptietrainingen. En die verzorgen wij graag voor jou en je collega’s, zodat alle voordelen van de nieuwe oplossing meteen inzichtelijk worden.

Trainingen op maat

Eindgebruikers moeten natuurlijk makkelijk met de oplossing overweg kunnen. Maar datzelfde geldt natuurlijk voor de ICT-beheerder binnen je organisatie. Daarom bieden we verschillende trainingen aan. Iedere training neemt ongeveer een à twee dagdelen in beslag. Afhankelijk van de wensen, kunnen de trainingen op locatie en/of online worden gehouden.

01

Adoptietrainingen

Goed voorbereid aan de slag

Enthousiaste collega’s zijn essentieel voor een succesvolle adoptie. Nadat de oplossing is geïntroduceerd, organiseren we een algemene adoptietraining voor iedereen. Tijdens deze eerste kennismaking, tonen we je collega’s de voordelen van de nieuwe oplossing. Het creëert een sterk draagvlak voor de omarming van de nieuwe ICT-oplossing. Vervolgens kunnen we op afdelings- of gebruikersniveau gerichtere trainingen geven.

02

Eindgebruikers-trainingen

Leren werken met de nieuwe oplossing

Sommige collega’s en afdelingen hebben meer bevoegdheden, waardoor ze de oplossing op een andere manier gebruiken. Dat betekent dat de oplossing per laag van de organisatie op maat wordt ingericht. Om die reden verzorgen we eindgebruikerstrainingen op maat voor iedere afdeling en functie. Zo zorgen we ervoor dat iedere collega overweg kan met de specifieke invulling van de oplossing voor zijn of haar functie.

03

Beheerderstrainingen

Alles over beheer en onderhoud

Omdat de organisatie vaak in beweging is, wil je je nieuwe ICT-oplossingen natuurlijk zelf kunnen aanpassen. Denk aan het toevoegen van nieuwe gebruikers of het updaten van functionaliteiten. Hoe dat werkt, leren we je in deze training. Dat maakt het makkelijker om de oplossing in lijn te houden met de zakelijke praktijk, zodat je blijft profiteren van de voordelen.

04

Supervisor-trainingen

Verhogen van intern kennisniveau

Natuurlijk kan het voorkomen dat er nog vragen zijn over de nieuwe oplossing. Het is dan prettig als de juiste kennis intern aanwezig is om deze vragen te beantwoorden. Dat doen we met de supervisor-trainingen. Hiermee zorgen we ervoor dat een select aantal collega’s over de juiste kennis, materialen en documentatie beschikken om collega’s te ondersteunen. Vragen worden snel opgelost en iedere collega blijft maximaal productief.

05

Onboarding

Sessies voor je nieuwe collega's

Ook nadat de uitrol heeft plaatsgevonden kunnen nieuwe gebruikers door ons getraind worden. Je wilt je nieuwe collega’s natuurlijk snel met je oplossingen laten werken. Ook daarin ondersteunen we je. We zorgen ervoor dat je beschikt over handleidingen en trainingsvideo’s, of organiseren een fysieke training met een van onze trainers. Zo houden we al je collega’s altijd productief.

Persoonlijke aandacht die je van een ICT-partner mag verwachten

Jouw ICT-Partner

Snel aan de slag met IRIS one

We zorgen ervoor dat je collega’s direct met de nieuwe ICT-oplossingen aan de slag kunnen. Een greep uit de voordelen die we voor je mogelijk maken:

Een greep uit de voordelen die we voor je mogelijk maken:

Wij lossen jouw ICT problemen voor je op

Wil jij ook het maximale uit je ICT-oplossingen halen? Neem contact met ons op en wij maken het voor je mogelijk.