De kracht van # Microsoft Teams

In deze korte instructievideo’s leren we je de basis van Microsoft Teams onder de knie te krijgen… Maak hieronder je keuze!

Smartphone of Tablet

Hoe maak je op je Smartphone of Tablet een Teams meeting aan, hoe neem je deel aan een meeting en welke opties heb je.

Laptop of PC

Leer meer over Microsoft Teams wanneer je dit vanaf je PC of Laptop doet. Denk hierbij o.a. aan het organiseren en deelnemen aan meetings.

Wat is Microsoft Teams

Een animatie over het gebruik van Teams waarin we de functionaliteiten laten zien, je tips en trucs geven en je meenemen in de gedachte van Microsoft.

Call Now Button