Video's

Waar staat mijn data?

Vroeger bleef je data keurig netjes tussen de muren van je kantoor. Door de komst van applicaties in de cloud en een groei aan devices zoals smartphones, smartwatches en tablets is je data inmiddels overal…

Onze consultants gingen aan de hand van de vraag “waar staat mijn data” op onderzoek uit en kwamen tot bijzondere conclusies. Bekijk hiernaast de video en ontdek waar jouw data staat!

Video afspelen
Video afspelen

Microsoft Teams

Waar de early adapters Microsoft Lync gebruikte nam het gebruik van online (video)chat een enorme sprong met Skype for Business… En toen ineens… was daar… Microsoft Teams!

Eerder dit jaar maakte Microsoft bekend dat Teams Skype for Business zal gaan vervangen. Dit vanwege de uitgebreide mogelijkheden en nog veel belangrijker; de naadloze integratie met Office 365.

Omdat we online niet 100% duidelijkheid kregen hebben onze specialisten in samenwerking met marketing een duidelijke animatie voor je gemaakt: “Wat is Microsoft Teams”.

Eenvoud in beheer met Microsoft 365

We geven het je te doen… IT beheerder zijn in deze tijden. Gebruikers krijgen steeds meer tools in handen, security wordt door het toenemend aantal devices steeds lastiger te borgen en je zou eigenlijk bezig moeten zijn met strategische keuzes maar komt er niet aan toe door al die gebruikersvragen.

Daarnaast heb je, bewust of onbewust, nog een andere “challenge” die wij de productiviteits challenge noemen. Hoe zorg je er namelijk voor dat al jouw verbeteringen niet in de weg gaan staan van de productiviteit van je gebruikers…

In de animatie hiernaast gaan we dieper in op het onderdeel beheer in Microsoft 365.

Video afspelen
Video afspelen

Boost je mobility met Microsoft 365

Beheersbaar altijd en overal je werk kunnen doen op de momenten dat het nodig is en jou het beste uitkomt. We zijn de afgelopen jaren anders gaan werken althans, op andere plekken. 

Het kantoor zoals we dit vroeger kenden is inmiddels een plek geworden om elkaar te ontmoeten maar steeds meer vergaderingen, administratieve handelingen en andere zakelijke interacties vinden plaats op locaties buiten het kantoor.

Nieuwsgierig hoe wij je hiermee kunnen helpen? De animatie hier links geeft je meer inzicht.

 

Uitrollen van werkplekken inclusief smartphones… IRIS one stijl!

Hoera, een nieuwe medewerker! Een paar weken voordat je nieuwe collega start vinden de voorbereidingen al plaats. Een van de meest tijdrovende zaken is het uitrollen van een werkplek anno nu…

Geen vaste PC meer die je simpelweg met een kabel in de muur toegang geeft tot je lokale server maar licenties, rechtenstructuren en andere “end-points” zoals smartphones en tablets maken inmiddels deel uit van je voorbereidingen.

Hoe zorgen wij ervoor dat je hier geen omkijken meer naar hebt…? We leggen het je uit in de animatie: “Help, Max begint over 3 dagen”.

Video afspelen
Video afspelen

Security, veel meer dan alleen je data

Waar we de afgelopen jaren overspoeld zijn door wet- en regelgeving lijkt iedereen inmiddels redelijk het belang van “zorgvuldig omgaan met data” in te zien. Veel bedrijven voldoen inmiddels aan wetgevingen zoals AVG en GDPR.

Wat veel minder bedrijven zich afvragen zijn wat is het effect van aanvallen van buitenaf of medewerkers met een nieuwe baan die nog gevoelige bedrijfsdata op een prive laptop hebben staan… 

In de Microsoft 365 Security animatie geven we je een idee van onze toegevoegde waarde.

Samenwerken om het maximale uit jezelf te halen…

Cijfers wijzen uit dat de mate waarin we samenwerken de afgelopen jaren verveelvoudigd is. Steeds vaker hebben we elkaar nodig om te voldoen aan verwachtingen van onze klanten.

We besteden veel meer tijd aan meetings dan voorheen en volgens ons ook veel meer tijd dan nodig is…

Met de juiste productiviteitstools zorg je ervoor dat jouw mensen het maximale uit zichzelf kunnen halen met middelen die ze al lang tot hun beschikking hebben!

Video afspelen
Call Now Button