Steek nu energie in eigen ICT! 5 redenen waarom...

Zin in een ICT Boost? Je kunt er alles over terugvinden op onze compleet vernieuwde website waar we de afgelopen tijd zelf heel veel energie in hebben gestoken. We willen onze bestaande en nieuwe klanten op een duidelijke en pragmatische manier informeren op het gebied van productiviteit, bereikbaarheid en beveiliging. En dit is waarom het zin heeft om er samen energie te steken in ICT Boost:

Reden 1: Het is er nu de juiste tijd voor

De Nederlandse economie groeit sneller dan voorspeld (2,1% verwacht in 2019) en we hopen dat ook jouw bedrijf hiervan gaat profiteren. ICT levert natuurlijk een belangrijke bijdrage in een optimaal klantcontact en verbeterde samenwerkingen tussen bedrijven. Ook zit de vakantieperiode erop. Het is nu het uitgelezen moment om de opgedane extra energie in verbeteringen van de business te steken om het boekjaar nog positiever af te sluiten.

Reden 2: Je houdt zelf de controle over toepasbare applicaties en ontwikkelingen

Zelf investeren in eigen ICT betekent dat je grip houdt op toepasbare applicaties en ontwikkelingen voor je bedrijf. Bij volledige uitbesteding van de ICT blijkt in de praktijk vaak dat externe partners jouw bedrijf niet 24/7 kunnen monitoren of onvoldoende kennen. Jouw ogen of die van collega’s zien waarschijnlijk eerder kansen op de werkvloer ontstaan. De wereld om ons heen verandert razendsnel. Dat betekent ook dat de trends in de branche waarin jouw bedrijf werkzaam is waarschijnlijk sneller door jou of andere collega’s herkend worden. Eens?

Reden 3: We maken het jou en je collega’s gemakkelijk

ICT hoeft helemaal niet complex te zijn, want tegenwoordig kunnen we van alles aan gebruikers uitleggen door middel van duidelijke video’s. Dat doen we dan ook! Voorbeelden nodig? Meerdere video’s kun je terugvinden via deze link. We zullen je met veel energie op de hoogte houden van nog meer video’s en bijpassende artikelen. Een laatste tip is om collega’s ook te attenderen om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief, onderaan de contactpagina.

Reden 4: Eigen ICT kennis verhoogt de productiviteit van medewerkers

Het maximale uit jezelf halen. Dat is wat altijd het gezamenlijke doel is. Door kennis onderling te delen verhoog je de productiviteit van de hele organisatie.

Reden 5: Voor nog meer energie komt onze ICT specialist bij je langs

Vragen kost bij ons niets extra’s. Sterker nog als je liever persoonlijk contact wilt hebben en energie wilt opdoen via een IRIS one ICT specialist dan komt hij gewoon bij jou op bezoek. Misschien neemt hij wel een energiedrankje voor je mee…

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Call Now Button