'Alle IRIS one medewerkers zijn enorm betrokken en helpen ons altijd, ook buiten kantoortijden'

PALI MEAT
'Alle IRIS one medewerkers zijn enorm betrokken en helpen ons altijd, ook buiten kantoortijden'

Aandacht voor ons

Op het moment dat we onze huidige IT omgeving onder de loep gingen nemen deden we al zaken met IRIS one op het gebied van geïntegreerde telefonie.

De presentatie ten aanzien van ICT gaf vertrouwen en we waren gecharmeerd van het idee om alles onder te brengen bij een kwalitatief hoogwaardige leverancier.

Eén vast aanspreekpunt, één telefoonnummer en periodieke evaluatiemomenten.

Voordeel wat we hadden met IRIS one was dat we de mensen al kenden en we wisten dat ze stuk voor stuk een enorme mate van betrokkenheid hadden bij ons als organisatie.

Ze snapten snel wat we bedrijfsmatig wilden bereiken en zorgden ervoor dat onze ICT omgeving hier naadloos op aansluit.

Klaar voor de toekomst

We zijn een redelijk traditioneel bedrijf en lopen niet voorop in zaken zoals “het nieuwe werken” maar IRIS one heeft voor ons een ICT oplossing gebouwd waarmee we enerzijds blijven werken zoals we dat gewend zijn en anderzijds de mogelijkheid hebben om tijd-, plaats- en device onafhankelijk te werken.

Door het overzichtelijk inrichten van de omgeving en de mogelijkheid om op- maar ook af- te schalen kunnen we ons nog meer richten op onze klanten. 

IRIS one luistert, adviseert en komt regelmatig bij ons langs.

Van onze vorige leverancier waren we gewend dat we voor ieder bezoek of iedere vraag een factuur ontvingen. 

Gelukkig is dit bij IRIS one volledig opgenomen in de dienstverlening!

Over de oplossing

PALI Meat maakt gebruik van een hybride oplossing op het gebied van ICT Services. 

De combinatie van Cloud en een lokale server zorgt in het geval van Wijnen Meat voor een optimale bedrijfszekerheid.

Door het gebruik van Microsoft producten als Office 365 in combinatie met ondersteuning vanuit de IRIS one serviceorganisatie ontstaat de kwaliteit van de multinational met de aandacht van de lokale speler.

PALI Meat betaalt een vast bedrag per maand per gebruiker inclusief licenties, beheer en onderhoud, gebruikers ondersteuning en bezoeken. 

Eenvoudig te budgetteren maar ook flexibel door de mogelijkheid om af te schalen, ook binnen de contracttermijn.

Over PALI Meat
Bij PALI Meat draait alles om kwaliteit. Vandaar ook de pakkende slogan 'First Quality, Quality First'. PALI Meat is met ruim 100 medewerkers één van de grootste particuliere werkgevers binnen de vleesverwerkende branche. Kiezen klanten voor Wijnen Meat, dan kiezen ze voor kwaliteit van producten, hygiëne in werken en snelheid in leveren. PALI Meat staat voor directe en open communicatie die zorgt voor een gedegen service én prijsbeleid!
Call Now Button