Download hier de Whitepaper 'Zorg'

Vul je persoonlijke gegevens in

  INTEGRATIE DOMOTICA EN ZORGTELEFONIE

  Het is algemeen bekend dat Nederland vergrijst. Patiënten worden steeds kritischer. Dit vraagt om een andere inrichting van de zorg. Daarnaast wordt het lastiger om zorgpersoneel te werven en behouden en is er een continue schaarste aan mensen die patiënten kunnen verzorgen.

  Dit gegeven heeft als consequentie dat zorginstellingen er alles aan moeten doen om zo efficiënt en zo effectief mogelijk te werk te gaan. PhoneOnline ondersteunt zorginstellingen bij de integratie tussen PhoneOnline en zorgtelefonie.

  Functionaliteiten voor iedereen

  In onze unieke PhoneOnline telefonieoplossing zijn alle telefoniemogelijkheden inbegrepen in hetzelfde lage tarief.

  Makkelijker werken

  Of je nu wilt bellen, chatten of een sms wil verzenden, alles kan vanaf de smartphone die het beste bij jou past.

  Integratie met jouw software

  Door middel van een API is het mogelijk om jouw softwarepakket te integreren in PhoneOnline.

  Uitstekend bereikbaar

  Dankzij de handige functionaliteiten is je bereikbaarheid uitstekend gewaarborgd.

  MOBIELE COMMUNICATIE APPS EN ZORGAPPS

  Vanuit de wetenschap dat de systemen in de zorg zeer solide moeten zijn levert PhoneOnline een 24/7 uptime service. Het koppelen van de mobiele bel-app zoals PhoneOnline aan een zorgsysteem, CRM en een werkplanningsapp maken dat processen makkelijker en betrouwbaarder verlopen met daarbij de IT security in acht genomen.

  Smartdevices en cloudoplossingen maken apps, applicaties en slimme hardware toegankelijk voor het zorgpersoneel. Medewerkers worden zo ook weer meer baas over de eigen agenda.

  PHONEONLINE EN ZORG

  Communicatie met zorgmedewerkers zal primair op hun smartphone uitkomen, hetgeen de flexibiliteit en bereikbaarheid enorm verbetert. Wil je de voordelen voor jouw zorginstelling bespreken? Klik dan op de onderstaande button.

  Call Now Button