Advanced Threat Analytics

Het on-premises platform waarmee uw bedrijf wordt beschermd tegen meerdere soorten geavanceerde, gerichte cyberaanvallen en bedreigingen van binnenuit.

WAT GEBEURT ER OP JOUW NETWERK

het combineren van data geeft nieuwe inzichten

Gegevens uit meerdere gegevensbronnen.

Advance Threat Analytics (ATA) haalt gegevens op uit meerdere gegevensbronnen, zoals Logboeken en gebeurtenissen in uw netwerk, voor meer informatie over het gedrag van gebruikers en andere partijen in de organisatie, en maakt een gedragsalgoritmen profiel informatie hierover.

 

Gebeurtenisinformatie en logboeken

ATA ontvangt gebeurtenisinformatie en logboeken. Met de ATA-technologie worden meerdere verdachte activiteiten gedetecteerd, gericht op verschillende fasen van het bestrijdingsproces voor cyberaanvallen.

DE DIVERSITEIT GROEIT

Kies voor een duidelijk bestrijdingsproces per onderdeel

De fasen van een cyberaanval zijn altijd vergelijkbaar en voorspelbaar, welk bedrijf dan ook wordt aangevallen of welke informatie dan ook wordt gestolen. ATA zoekt naar drie belangrijkste typen aanvallen: aanvallen van buitenaf, abnormaal gedrag en beveiligingsproblemen en risico’s.

Reconnaissance

waarbij aanvallers informatie verzamelen over hoe de omgeving is opgebouwd en welke verschillende middelen er zijn en entiteiten die er bestaan. Dit is meestal waarbij aanvallers plannen maken voor de volgende fasen van een aanval.

Lateral movement-cyclus

waarbij een aanvaller tijd en moeite steekt in het vergroten van het aanvalsbereik in uw netwerk.

Domeindominantie

waarbij een aanvaller de informatie vastlegt waarmee ze hun campagne met behulp van verschillende sets van toegangspunten, referenties en technieken te hervatten.

Nieuwsgierig geworden?

We komen graag met je in contact!

Call Now Button