CONSISTENT BELEID

De allerbeste security tools

Onze moderne werkplekken zijn voorzien van tal van productiviteitstools die het de gebruikers makkelijker maken. Maar ICT vraagt meer. Onderwerpen zoals veilig digitaal werken, dataverlies en cloud-to-cloud backup behoren tot de orde van de dag. Met Microsoft Azure zorgen we ervoor dat jouw IT Security naar een volgend niveau wordt getild. Alles met als doel om jou te helpen om het maximale uit jezelf te kunnen halen, iedere dag. Maar waar begin je en wat zijn de meest essentiƫle stappen die je moet zetten?

ANALYSEREN, VOORKOMEN EN BESCHERMEN

Ontdek een aantal van de tools

Bescherming

Azure Information Protection

Beheer e-mail, documenten en gevoelige gegevens binnen en buiten de muren van uw bedrijf. Verbeter de gegevensbeveiliging van eenvoudige classificatie tot labels en machtigingen.

Advanced Threat Analytics


Het on-premises platform waarmee uw bedrijf wordt beschermd tegen meerdere soorten geavanceerde, gerichte cyberaanvallen en bedreigingen van binnenuit.

Data Loss Prevention


Er wordt nu eenmaal van je organisatie verwacht dat er zorgvuldig wordt omgegaan met privacygevoelige informatie van bijvoorbeeld je klanten, cliƫnten en medewerkers.

MEER APPLICATIES, MEER DEVICES, MEER LOCATIES

Waar staat jouw data?

Onze online werkplekken zijn overal benaderbaar. We vergaderen met Microsoft Teams, genieten van de productiviteit die Office 365 ons biedt en verbazen onze klanten met Omnichannel Communicatie.

Met al deze ontwikkelingen ontstaat bij veel organisaties de vraag “waar staat mijn data”? Onze consultants gingen op onderzoek uit en kwamen tot de volgende conclusie!

WE ZIJN TROTS

Op al onze klanten

Ontdek wie we onder andere nog meer helpen

Kunnen wij je helpen?

Laat een bericht achter en we bellen je meteen!

Call Now Button