Azure Active Directory

De Azure Active Directory-bedrijfsidentiteitsservice (Azure AD) biedt eenmalige aanmelding en meervoudige verificatie om uw gebruikers te beschermen tegen 99,9 procent van de cyberbeveiligingsaanvallen.

TOTALE CONTROLE VOOR JOU ALS BEHEERDER

Kenmerken Azure Active Directory

Aanmelden

Eenmalige aanmelding vereenvoudigt overal de toegang tot uw apps

Toegang

Voorwaardelijke toegang en meervoudige verificatie helpen bij de beveiliging en het beheer van toegang

Platform

Eén identiteitsplatform voor veiligere communicatie met interne en externe gebruikers

APPS & SERVICES

Met ontwikkelhulpprogramma's is het eenvoudig om identiteit te integreren in uw apps en services

Keuze uit duizenden SaaS-apps

Vereenvoudig eenmalige aanmelding. Azure AD ondersteunt meer dan 2800 vooraf geïntegreerde SaaS-toepassingen (Software as a Service).

Beveiliging en governance van toegang

Beveilig gebruikersreferenties door krachtige verificatie en beleid voor voorwaardelijke toegang af te dwingen. Beheer je identiteiten efficiënt door ervoor te zorgen dat de juiste mensen de juiste toegang tot de juiste resources hebben.

Identiteit integreren in je apps

Versnel de ingebruikname van je toepassing in het bedrijf door eenmalige aanmelding en het inrichten van gebruikers te ondersteunen. Beperk aanmeldingsproblemen en automatiseer het maken, verwijderen en onderhouden van gebruikersaccounts.

JOUW BEHEER BINNEN DE CLOUD

De verschillen binnen azure active directory

azure active directory basis

In de basisversie van Microsoft Azure Active Directory (AD Basic) heb je toegangsbeheer van cloud apps met self-service identiteitsbeheer.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld groeps- gebaseerde inrichting en toegangsbeheer of wachtwoorden wijzigen en resetten via de self-service voor cloudgebruikers. 

Azure Active Directory premium

Microsofs Azure Active Directory Premium biedt uitgebreide identiteits- en toegangsbeheer mogelijkheden voor hybride omgevingen. Hierbij valt te denken aan self-service voor wachtwoordherstel om het aan tal hulpaanvragen aan de helpdesk te beperken.

Daarnaast zijn er voorzieningen voor Muli-Factor-Authentication voor nog betere beveiliging. Maar ook groepsgebaseerde inrichting en eenmalige aanmelding voor duizenden SaaS-apps.

Nieuwsgierig geworden?

We komen graag met je in contact!

Call Now Button