IRIS one introduceert: De HJHMUJG-prijsvraag!

Tijd voor een serieuze prijsvraag, want als er veel mensen meedoen dan krijgen we een enorme hoeveelheid positieve berichten en leermomenten op ons af. Deze waardevolle informatie zullen we vervolgens weer, zonder naamsvermelding, met jou en anderen gaan delen. De prijsvraag is overigens niet om het antwoord te geven op wat HJHMUJG betekent, dat antwoord geven wij al. Doe mee en win!

Wat betekent HJHMUJG?

De prijsvraag betekent: “Heb Jij Het Maximale Uit Jezelf Gehaald?”

Waarom doen we dit?

IRIS one doet dit, omdat in de afgelopen weken de hele wereld op z’n kop stond, maar er heel verschillend mee werd omgegaan. De ene persoon zag alleen maar de bekende ‘beren op de weg’ en de andere stond elke dag fluitend op om aan de slag te gaan. Dat betekent dat er wel wat van elkaar valt te leren. Dat is precies waarom we de positieve berichten willen gaan verzamelen! Daar krijgen we namelijk allemaal nieuwe energie van.

Wat moet je doen?

Stuur jouw allerbeste voorbeeld toe over de manier waarop je vanaf jouw thuiswerkplek het maximale uit jezelf hebt gehaald. Wat je gedaan hebt is alvast mooi om te weten, maar we willen vooral het ‘hoe’ van je horen en als het even kan ook de betekenis of waarde daarvan. Jouw inzending kan in de vorm van geschreven tekst zijn, desgewenst voorzien van foto, maar natuurlijk mag je ook een video insturen.

Waar kun je aan denken?

Om je alvast aan het denken te zetten; je hebt bijvoorbeeld jouw werkplek gemoderniseerd, je bent meer te weten gekomen over bestaande klanten, je hebt een beter levensritme gevonden, je hebt online veel nieuwe contacten opgedaan, je bent aantoonbaar sneller gaan werken of misschien ben je wel iets heel anders begonnen waar je nu je geld mee verdient. (Hoe dan, wat dan, welke waarde…?)

Wat kun je winnen?

We zullen een ervaren journalist een telefonisch interview met jou laten afnemen en een blog laten schrijven met daarin jouw winnende HJHMUJG-voorbeeld. Natuurlijk is er ook alle ruimte om jouw bedrijf te promoten. Deze winnende inzending zullen we ook op de IRIS one website plaatsen en via LinkedIn gaan delen. Vervolgens kan je deze blog zelf ook op je eigen website gebruiken. Het levert je zichtbaarheid en een groter netwerk op om nog meer uit jezelf te halen!

Hoe doe je mee?

Inzendingen kunnen tot en met vrijdag 29 mei a.s. worden ingeleverd via iris@iris-one.nl onder vermelding: HJHMUJG-IK DOE MEE!

Doen!

NB: Delen wordt gewaardeerd, omdat er geen enkele reden is om positieve berichten niet te verspreiden.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Call Now Button