Succesvol flexibel werken begint bij een krachtig fundament

Jouw ICT-partner

Krachtig Fundament

Wellicht denk je eraan over te stappen naar een meer flexibel ingerichte werkomgeving. Of misschien ben je eerder al overgestapt, maar twijfel je of je alles wel goed hebt ingericht. In ieder geval haal je het meeste uit flexibel werken met een goed ICT-fundament. We vertellen je graag wat dat inhoudt en waar je zoal op moet letten.

Modernisering

Innoveren, Connecteren en Transformeren

Waarom een goed ICT-fundament noodzakelijk is

De gehele dag maak je gebruik van handige apps en oplossingen. Deze draaien allemaal op het bedrijfsnetwerk. Het is enorm belangrijk dat dit up-to-date en veilig is. Is dat niet zo, dan loop je het risico op verstoringen, onbereikbaarheid, datalekken, improductiviteit en hoge kosten. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

Moderniseren van je bedrijfsnetwerk

Flexibel werken zorgt voor een hogere databelasting op je netwerk. Vrijwel alles verloopt immers digitaal, wat zorgt voor een hoger dataverbruik. Je netwerk moet daar wel op voorbereid zijn. We hebben drie aandachtspunten opgesomd.

01

De inrichting van je huidige bedrijfnetwerk

Door de grote toename in het thuiswerken, kan het zijn dat je ICT-omgeving niet meer aansluit bij de manier waarop er nu wordt gewerkt. Dit noemen we ook wel legacy-ICT. Je benut niet de volle potentie die flexibel werken kan bieden, de functionaliteiten zijn beperkt en de security is niet up-to-date. Bovendien zit je snel met onnodig hoge kosten, zoals verlies van productiviteit of een hoog energieverbruik.

02

De schaalbaarheid van de oplossingen

Om nu en in de toekomst slagvaardig te zijn, is het belangrijk dat je bedrijfsnetwerk schaalbaar is. Dat maakt het makkelijker om nieuwe werkplekken toe te voegen, en andere aanpassingen te doen als de situatie daar om vraagt. Zo blijft je bedrijfsnetwerk aansluiten bij de wensen en eisen van je organisatie.


03

Betrek je collega's

Flexibel werken biedt veel voordeel, maar kan ook overkomen als een ingrijpende verandering in de manier van werken. Betrek je collega’s daarom bij het traject. Ga met hen in gesprek en inventariseer hun behoefte en werkzaamheden. Dat maakt het eenvoudiger om de juiste onderdelen van je fundament te bepalen, zoals de juiste security en de best passende cloudvorm. Bovendien versterkt het de adoptie aan het einde van het traject. 

 

Persoonlijke aandacht die je van een ICT-partner mag verwachten

Jouw ICT-Partner

IRIS one maakt innovatie toegankelijk

Misschien lijken bovenstaande punten ingewikkeld, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Wij adviseren, begeleiden en updaten je ICT-omgeving. Maatgericht, met gecertificeerde kennis en toekomstbestendig. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat je altijd werkt met de nieuwste oplossingen, zodat je gewoon altijd maximaal productief en veilig aan de slag gaat. We maken innovatie makkelijk, waardoor jij snel alle voordelen van de flexibele werkplek ervaart.

Een greep uit de voordelen die we voor je mogelijk maken:

Ook profiteren van al deze voordelen?

Droom jij er ook van je collega’s gemakkelijk en veilig flexibel te laten werken? Of ben je in 2020 haastig overgestapt, en wil je nu de puntjes op de i zetten? Neem dan contact met ons op, en wij maken het voor je mogelijk. Je profiteert vanzelfsprekend van advies en oplossingen op maat, waarbij wij ervoor zorgen dat je zelf zo min mogelijk hoeft te doen.

Wij lossen jouw ICT problemen voor je op

We helpen je niet alleen met het juiste advies maar staan ook voor je klaar als het nodig is met support, consultancy én nieuwe verbetermogelijkheden.