Microsoft beloont IRIS one met Gold Partner status

Vandaag werd IRIS one door Microsoft beloond met de status van “Gold Partner”. Deze erkenning vloeit voort uit het feit dat nieuwe klanten massaal kiezen voor Microsoft 365 in combinatie met IRIS one Managed Services.

Fantastische beloning 
Voor IRIS one voelt de status van “Gold Partner” uit handen van Microsoft als een fantastische beloning. “We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan het uitdragen van de visie van Microsoft, achter Microsoft 365”. Aldus Joris Meeuwisse, Technisch Directeur bij IRIS one.

Nieuwe mijlpaal
Lars van den Dungen, Algemeen Directeur van IRIS one, spreekt over een nieuwe mijlpaal in de samenwerking tussen IRIS one en Microsoft. “Deze mijlpaal houdt voor onze relaties in dat we kunnen rekenen op verregaande support bij het ontwerp, de ondersteuning en adoptie van onze Microsoft 365 oplossingen bij klanten”.

We moeten dit vieren
Volgens Marketing Manager Rob Stolzenbach is de toekenning van de Gold Partnerstatus een feestje. “We willen dit vieren door onze kennis beschikbaar te stellen aan huidige en toekomstige relaties door middel van een gratis Security Assessment”

Zijn we inmiddels niet klaar met het onderwerp Security?
“Nee, we zijn klaar met opgelegde wetten en regels” aldus Operationeel Directeur Daniël Cirk. “Dit Assessment gaat veel verder dan alleen AVG en GDPR, onze consultants kijken naar onderwerpen als gebruikers, accounts, bedreigingen en consistentie in het beveiligingsbeleid”.

Microsoft 365 versus Office 365
De hoofdreden dat veel nieuwe klanten voor Microsoft 365 kiezen is de grote mate van beheersbaarheid. Microsoft 365 is een naadloze integratie tussen de geïntegreerde set tools die Office 365 biedt maar dan in combinatie met apparaatbeheer en beveiligingsmogelijkheden op enterprise niveau. Daarnaast helpt Microsoft 365 beheerders met eenvoudige apparaatimplementatie en gebruikersinstellingen wat een positieve invloed heeft op de productiviteit van medewerkers.

Meer informatie over het Security Assessment of wil je een van onze consultants uitnodigen bij jou op kantoor voor een gesprek? Neem contact met ons op via iris@iris-one.nl of bel met 088-2477777.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Call Now Button