En...heb je het maximale uit jezelf gehaald in 2019?

Is het tijd voor een feestje aan het einde van het jaar? Zijn al je persoonlijke en zakelijke doelen die je voor 2019 bedacht had behaald? We hopen dat het je gelukt is. Ons doel was en blijft om klanten te helpen dagelijks het maximale uit zichzelf te halen. Ook in 2020 blijven we daarmee doorgaan. In 2019 deden we het onder andere door…

Binnenkort schieten de vuurpijlen weer de lucht in, maar eerst nog even van de kerstperiode genieten. Een periode die voor velen een tijd van bezinning is waarbij er teruggekeken wordt naar het afgelopen jaar. Waarschijnlijk had je op 1 januari 2019 jezelf diverse doelen gesteld. Maar zijn al je persoonlijke en zakelijke doelen ook uitgekomen en kunnen we je feliciteren met jouw behaalde succes?

We hopen een klein beetje geholpen te hebben…

Begin 2019 besloten we om praktisch toepasbare kennis te delen waarmee je tijdens je dagelijkse werkzaamheden het maximale uit jezelf kunt halen. Dit zijn 5 highlights uit de vele blogs die we schreven:

    • Het automatiseren van terugkerende werkzaamheden via Microsoft Flow.
    • Menselijke tips om het maximale uit jezelf te halen beschreven we in deze blog.
    • Omdat er steeds meer thuiswerkers en ZZP’ers zijn, gaven we deze 12 thuiswerktips.
    • We deelden tips om de klantentevredenheid te vergroten, vanuit onze eigen praktijkervaringen en de daarbij behorende hoge NPS score.
    • En omdat het aantal cyberaanvallen helaas in 2019 ernstig toenam besloten we om uitgebreid aandacht te geven aan cybersecurity.

Om nog meer het maximale uit jezelf te kunnen halen hebben we in 2019 ook onze website volledig vernieuwd. Via de ‘support tab’ op de homepage kun je nu blogs, handige video’s, handleidingen, whitepapers en infographics terugvinden.

Wendbaar en flexibel zijn betekent continu leren

Wij denken dat het voor veel mensen uitdagend is om doelen te stellen, omdat maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen razendsnel gaan. Ben je eenmaal ergens aan gewend geraakt, dan dient zich alweer een verandering aan. Dat betekent dat je tegenwoordig niet meer jaren vooruit kunt plannen en het zelfs uitdagend geworden is om enkele maanden te overzien. Mede daardoor is er in veel branches sprake van ‘continu leren.’ Wil je tegenwoordig bijblijven dan zal je nadrukkelijker de tijd moeten nemen om informatie tot je te nemen. Denk jij er ook zo over en…

…heeft het delen van kennis jou geholpen?

In 2020 gaan we door met het delen van kennis omdat we veel positieve reacties ontvangen hebben. Om je daarbij nog beter van dienst te zijn waarderen we feedback op de vraag of onze kennisoverdracht in 2019 ook jou geholpen heeft om nog meer het maximale uit jezelf te halen. Wellicht dat er onderwerpen zijn die je graag in 2020 nader toegelicht zou willen hebben en bij ons op de marketingkalender geplaatst zou willen zien.

Natuurlijk mag je ook altijd 1-op-1 contact met ons opnemen!

Dit was even terugblikken op 2019, in de volgende blog gaan we vooruitkijken naar 2020. Het belooft een spannend jaar te worden…

Rob Stolzenbach

 

 

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Call Now Button