Security
Maak gebruik van tools op enterprise niveau

Omdat traditioneel security management niet beheersbaar is!

Wist je dat er 5 biljoen unieke dreigingen per maand zijn? Hierdoor is er een sterk groeiend aantal security oplossingen te beheren echter is de capaciteit van de gemiddelde ICT Manager of IT ondersteuner 10 meldingen per dag.

Dit vraagt om proactief monitoren van problemen en het beveiligen van de gegevens van je bedrijf. Daarnaast bescherming tegen geavanceerde bedreigingen maar wel met een eenvoudig identiteits en toegangs management zodat je voorzorgsmaatregelen niet ten koste gaan van de productiviteit van je medewerkers.

Bij IRIS one helpen we je om je data te beschermen op een manier dat IT en Gebruikers hand in hand kunnen gaan. Laten we beginnen met de vraag; “waar staat je data eigenlijk”… Hiernaast zie je de bevindingen van onze consultants.

Video afspelen
Ontgrendel je apparaat met een blik of aanraking door gebruik te maken van Windows Hello. Isoleer en bescherm je toegangsgegevens met een volledig systeemcompromis met Credential Guard. We snappen dat jouw IT omgeving uniek is maar herkennen wel een aantal standaard voorwaarden binnen een IT infrastructuur. Om je verder op weg te helpen hebben we een drie-tal standaard proposities ontwikkeld. We vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek!

Proactief

Microsoft AI en de intelligente Security Graph van Office Advanced Threat Protection (ATP) kunnen je hierbij helpen. Verdedig je tegen schadelijke documenten met ATP Safe Attachments en zorg ervoor dat hyperlinks onschadelijk zijn met ATP Safe Links. Neutraliseer spear-phishing tactieken door de ATP functionaliteit URL Detonation te gebruiken.

Voorkom verlies

Omdat voorkomen beter is dan genezen helpen de ingebouwde Policy Tips jou en je gebruikers verder op weg. Ook kunnen je vertrouwelijke berichten worden voorzien van encryptie met Office 365 Bericht Encryptie en omarm multi-laags verdediging met Multi-factor Authentication.

Geavanceerde bescherming

Signaleer snel wijzigende malware variaties met Windows Defender Antivirus en vermijd gecompromiteerde apparaten met Windows Defender System Guard. Het beschermen van ‘Endpoints’ tegen cyberbedreigingen vullen we in met Windows Defender ATP.

Video afspelen
0 %
meer tijd in samenwerken
0 %
van de medewerkers zijn mobiel
0 %
van de cyberaanvallen zijn gericht op MKB
Call Now Button