Networking
Omdat je nergens bent zonder een stabiele en betrouwbare basis...

Zonder stabiel, betrouwbaar en veilig netwerk lever je in op een optimale klantbereikbaarheid en daardoor ook tevredenheid van je klanten. Daarnaast beperkt het je medewerkers in effectief samenwerken waardoor kostbare tijd verloren gaat.

Er wordt steeds minder gewerkt op een vaste plek en steeds vaker flexibel zoals bijvoorbeeld onderweg, thuis of in een café. Dat maakt het noodzakelijk om internet-verbindingen ook beschikbaar te maken in alle beschikbare ruimtes.

Maar wat past het beste bij je en op welke manier zorg je ervoor dat je nooit zonder je betrouwbare netwerk komt te zitten?

Onze professionals hebben toegang tot alle beschikbare data ten aanzien van beschikbaarheid van verbindingen op jouw locatie. Uiteraard krijg je advies over de te kiezen snelheid en zorgen we, indien gewenst, zelfs voor een 4G backup zodat je beschikbaarheid maximaal is.

Video afspelen

Ondernemen kan tegenwoordig niet meer zonder een goed werkende internetverbinding. Dit geldt bij zowel Cloud als niet-Cloud omgevingen. Je wil niet dat er door een storing of inbraak het netwerk van je bedrijf stil komt te liggen…. Bij IRIS one zorgen we ervoor dat firewalls, servers, switches en routers gemonitord en beheerd worden door onze professionals.

Networking van IRIS one

Met de Networking oplossingen van IRIS one ben je verzekert van kwaliteit en continuïteit van het netwerk. Het is stabiel, snel, veilig en betrouwbaar. Wij bewaken constant het (draadloos)netwerk, waardoor problemen snel en eenvoudig gesignaleerd èn aan je gerapporteerd worden. Geen omkijken dus meer naar je netwerk en altijd en overal voor iedereen bereikbaar.

Hoe we je helpen

De totale klantbeleving staat ook bij networking voorop. Niet meer zoeken naar welke leverancier je moet hebben voor welk probleem maar simpelweg één aanspreekpunt. Omdat we samenwerken met de beste partners heb je de garantie van security op het allerhoogste niveau. Met onze 24/7 proactieve monitoring krijg je controle over je netwerk.

Call Now Button