Microsoft 365
Veel meer dan Office 365 alleen...

Haal het maximale uit jezelf en je team!

Vandaag de dag besteden we circa 50% meer tijd aan het samenwerken met klanten of collega’s.Daarnaast is 37% van de wereldwijde werknemers op dit moment mobiel en zijn maar liefst 43% van de cyberaanvallen gericht op het MKB… 

Maar hoe werk je als gebruiker het liefst en waar moet en wil je toegang hebben tot je bedrijfsdata? Als IT manager of financieel verantwoordelijke zou je dit kunnen zien als een security risico of veel werk. Wij helpen je door proven technology met elkaar te combineren en voor jou de werkplek van vandaag te realiseren waarbij werkelijk aan alles is gedacht!

Video afspelen

Samenwerken

Creëer fantastisch werk met Word, Excel en PowerPoint. Connect met klanten, collega’s en leveranciers en breng alles wat je team nodig heeft samen op één plek

Video afspelen

Security

Met Microsoft 365 maak je gebruik van enterprise-niveau apparaatbeheer en beveiligings-mogelijkheden. Of het nu gaat om pc’s, laptops mobiele devices of je totale IT omgeving.

Video afspelen

Beheer

Vereenvoudig apparaatimplementatie en gebruikersinstellingen vanuit één beheerdersconsole en help je gebruikers en applicaties om altijd up-to-date te zijn.

Video afspelen
Call Now Button