Cloud
Zowel je werkplekken als infrastructuur borg je het beste in de Cloud!

Bedrijven verwachten steeds meer van hun IT omgeving. Data groeit explosief en wordt steeds belangrijker. Daarnaast verwachten medewerkers van een bedrijf dat zij steeds flexibeler, vanaf iedere locatie, met allerlei apparaten (zoals tablets en smartphones) kunnen werken. Dit betekent dat je meer tijd en geld moet investeren om up-to-date te blijven.

Door gebruik te maken van IT als dienst krijg je de beschikking over flexibele en betrouwbare oplossingen tegen een vast bedrag per maand, per gebruiker. Dit betekent dat de servers en data niet meer op kantoor staan, maar dat je gebruik maakt van een (gedeelde) omgeving in een datacenter. Hierdoor hoef je dus niet meer te investeren in eigen hardware en wordt je niet meer geconfronteerd met onverwachte kosten op het gebied van IT.

Video afspelen

IRIS one heeft die oplossingen voor de ondernemer van nu. Met IRIS one cloud heeft u de mogelijkheid tot een cloud werkplek, cloud infrastructuur, hybride omgevingen en kunt u kiezen voor diverse deelproducten en configuraties waarmee uw gehele zakelijke ICT-infrastructuur proactief beheerd en onderhouden wordt.

Cloud Werkplekken – Microsoft 365

Overal en altijd en met ieder device toegang tot de juiste data en applicaties. Alle ruimte voor creativiteit, samenwerken en innoveren. 

De beste support op het moment dat het er op aan komt, van specialisten die de business begrijpen. Op de werkplek komt alles bijeen. 

Als alles klopt, ontstaat snelheid in de juiste richting. Dat zorgt voor productieve professionals en een snelle, wendbare en veilige organisatie.

Met het juiste fundament zorg je voor zowel slagkracht als stabiliteit binnen je organisatie en laat je je medewerkers het maximale uit hun kwaliteiten halen.

Cloud Infrastructuur – Microsoft Azure

Ben je van plan om de stap naar de Cloud te nemen?

IRIS one maakt Microsoft Azure toegankelijk en het gebruik ervan kostenefficiënt. Als gecertificeerde Microsoft partner zijn wij thuis op het gebied van Microsoft Azure.

Azure als cloud infrastructuur helpt uw organisatie flexibel, schaalbaar en vooral kostenbesparend mee te veren met een continu veranderende omgeving. 

Azure onderscheidt zich op een aantal essentiële vlakken van een fysiek aanwezig IT infrastructuur. Het belangrijkste verschil is uiteraard dat Azure zeer kostenefficiënt werkt.

Call Now Button