Slim samenwerken met moderne werkplekoplossingen

Jouw ICT-partner

Moderne werkplek

We werken steeds vaker op verschillende plekken. Waar je werkt mag echter geen beperking zijn voor de productiviteit en bereikbaarheid. Door op een slimme manier online samen te werken, blijf je als organisatie verzekerd van de kwaliteit van de dienstverlening. En niet alleen dat; een moderne werkplek levert ook nog een breed palet aan mogelijkheden waar je eerder misschien nog niet aan had gedacht.

Productief

Moderne online samenwerkingstools

Overal dezelfde werkomgeving

Met een moderne werkplekoplossing, beschik je over alles wat je nodig hebt om effectief op afstand samen te werken. Alles wat je doet, vindt plaats in één online omgeving. Denk hierbij aan het delen en bewerken van bestanden, videovergaderen, chatten en telefonie. Microsoft Teams is een goed voorbeeld van zo’n oplossing. Je logt in vanaf iedere locatie, gewoon via je laptop, smartphone, tablet of pc. De gebruikservaring is op ieder device hetzelfde en je hebt overal toegang tot dezelfde documenten.

Verbeterde medewerkerstevredenheid

Werken met moderne online samenwerkingstools maakt het werk voor jou en je collega’s veel eenvoudiger. Je hoeft niet meer te switchen tussen allerlei apps, of andere workarounds te verzinnen om productief te zijn. Het is niet langer nodig om naar kantoor te komen, waardoor reistijd vervalt. Je bent thuis net zo productief als op kantoor en online meetings verlopen vaak efficiënter. Bovendien kun je ook je werktijden beter indelen. Wat resulteert in een betere werk-privébalans en meer tevreden collega’s.

Net zo bereikbaar als op kantoor

Door handige oplossingen, zoals Teams Calling, ben je overal net zo goed bereikbaar als op kantoor. Met Teams Calling breid je Microsoft Teams uit met je vertrouwde telefonieomgeving. Zo bel je direct vanaf je laptop met je vaste nummer naar klanten. Extra handig zijn de callcenterfunctionaliteiten, waarmee je je communicatie en klantcontact slimmer en efficiënter inricht. Denk aan routeringen, keuzemenu’s en zicht op de bereikbaarheid van collega’s via presence information.

Verbeterde klanttevredenheid

Door het gemak dat online samenwerken biedt, werken je collega’s makkelijker en efficiënter. Door moderne tools en handige koppelingen, ervaart de klant ook een betere dienstverlening. Neem bijvoorbeeld de mogelijkheid tot de integratie van je telefonieomgeving met je CRM; tijdens het bellen heb je zicht op de meest recente klantinfo en update je die nog tijdens het gesprek. Je loopt nooit meer achter de feiten aan, en speelt nog makkelijker in op de wensen van de klant. Daarmee breng je je dienstverlening eenvoudig naar een nog hoger niveau.

Wij maken online samenwerken gemakkelijk

Jouw ICT-Partner

IRIS one maakt het je makkelijk

Met IRIS one als jouw kennispartner, hoef jij je geen zorgen te maken over je ICT. Wij regelen namelijk alles voor je, van advies tot en met support. Je bespaart veel tijd en geld, en je weet zeker dat je niets over het hoofd ziet. Zo is jouw ICT altijd in lijn met de zakelijke praktijk én profiteer je van alle voordelen van moderne werkplekoplossingen. 

Een greep uit de voordelen die we voor je mogelijk maken:

Kies ook voor gemak

Een sterker klantcontact, betere werk-privébalans en productievere collega’s; online samenwerken biedt het allemaal, en meer. De mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos. Wij vertellen je graag hoe je thuis nog makkelijker en sneller samenwerkt dan op kantoor.

Wij lossen jouw ICT problemen voor je op

We helpen je niet alleen met het juiste advies maar staan ook voor je klaar als het nodig is met support, consultancy én nieuwe verbetermogelijkheden.