Moderne Werkplek

Connect

Het maximale uit jezelf halen

Connect
Cloud werkplek

De ideale werkplek voor gebruikers die voornamelijk onderweg zijn, maar toch alle functionaliteiten van de Microsoft suite nodig hebben.

Op ieder device en waar je ook internettoegang hebt, je beschikt overal over de juiste gegevens.

Daarnaast bieden we je met Enterprise Security, tal van Microsoft Productivity Apps én vereenvoudigen we het beheer met onder andere Microsoft Endpoint Manager.

Alles met de uitgebreide ondersteuning en consultancy van onze professionals, zonder facturen achteraf!

Online Office Apps

Alle applicaties die je al kent zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, die je helpen in je dagelijkse werkzaamheden.​

Microsoft Teams

De communicatie hub van Microsoft voor onder andere chatten, videobellen, bestandsdeling en als optie “Bellen met Microsoft Teams”

OneDrive For Business

Jouw eigen stukje cloud waar je je bestanden op kunt slaan en kunt delen. Gebruik de Microsoft apps ook op je smartphone om overal toegang te hebben.

Sharepoint Online KIOSK

De SharePoint “basis” omgeving voor de “deskless worker” zoals Microsoft het noemt. Deel bestanden die voor iedereen belangrijk zijn.

Productivity Apps

Maak bijvoorbeeld Surveys met Microsoft Forms. Laat klanten afspraken maken in jouw agenda met Microsoft Bookings of maak gebruik van Microsoft Planner.​

Security

Op security vlak zorgen we o.a. voor Azure AD Password Protection, Credential Guard, Multi Factor Authentication en Information Protection.​

Cloud 2 Cloud Backup

Hoe veilig de cloud ook is, we zetten altijd die extra stap en maken een back-up van je cloud in een andere cloud.

Cloud Printing

Eén cloud printing systeem waarmee je vanaf ieder device kan printen op de dichtstbijzijnde kantoorprinter

Email handtekeningen

Geen zorgen meer over verschillende e-mail handtekeningen en het beheer. Wij zorgen ervoor dat je alle handtekeningen kunt beheren in één systeem.​

Endpoint Manager

Microsoft Endpoint Manager helpt je met uitgebreid Mobile Device Management én Mobile Application Management. Of je nu bedrijfs- devices hebt of kiest voor “bring your own device”.​

Windows Virtual Desktop

Werk je in een RDS omgeving en ervaar je ook problemen met de snelheid van Outlook en andere Office apps? We hebben de oplossing: Windows Virtual Desktop.

Single Sign on

Eenmaal ingelogd in je Microsoft 365 omgeving, zorgen we ervoor dat je bij andere cloud applicaties niet nog eens je wachtwoord in hoeft te voeren.

Waarom kiezen voor een samenwerking met IRIS one?

Wij lossen jouw ICT problemen op

De afkorting ICT heeft voor ons dan ook een hele andere betekenis dan Informatie en Communicatie Technologie.

I

Innoveer

Wij zorgen voor een flexibel en toekomstgericht ICT-fundament op basis van Microsoft Azure, Office 365 en Enterprise Mobility.

C

Connecteer

We boosten de gebruiksvriendelijkheid zodat je nog eenvoudiger kunt samenwerken met klanten, collega’s en leveranciers.

T

Transformeer

We helpen je het maximale uit jezelf te halen met een razendsnelle adoptie van je nieuwe werkplekken. Door gecertificeerde trainers en Customer Succes Managers.

Bereik sneller je doelen met

Succesvol flexibel werken

Digitale ontwikkelingen zijn in de afgelopen tijd in een stroomversnelling gegaan. We zijn overal gaan werken en op andere tijden.

Technologie heeft hier een grote bijdrage aan geleverd. We moeten niet vergeten dat succesvol flexibel werken alleen gaat wanneer er een juiste balans is tussen werk en privé.

Onlangs deden we onderzoek naar de voorkeuren van gebruikers. Hieruit bleek dat 68% de voorkeur geeft aan het afwisselen van werken vanuit huis met werken vanaf kantoor.

Hoe richt je jouw organisatie hierop in? Wat word je beleid en wat gebeurd er met de productiviteit van je medewerkers? Bij IRIS one kunnen we je op basis van ervaring en tooling helpen aan inzichten.

Neem bijvoorbeeld Microsoft Viva Insights die op basis van AI handige tips geeft aan gebruikers, managers en leidinggevenden.

Nieuwsgierig geworden?

We komen graag met je in contact