Menu

Werk samen, altijd en overal

ICT services voor en door professionals.

Wij helpen je om veilig en gecontroleerd, tijd- plaats en device onafhankelijk te kunnen werken en dat alles in eigen beheer. Van advies tot projectmanagement en engineering. IRIS one is je service- èn sparringpartner.

Samenwerken
Wij geloven dat samenwerking de sleutel is tot succes. Waar je ook bent, onze ICT services helpen je om altijd en overal te kunnen samenwerken met je collega’s en klanten. Door te kiezen voor oplossingen die gebaseerd zijn op proven technology realiseren we een hoge mate van bedrijfszekerheid. Wij zijn trots dat we binnen onze samenwerking met Microsoft de status hebben van “Cloud Productivity Partner”.

Onze focus
Onze focus ligt op het optimaliseren van je bestaande situatie en je te adviseren over waardevolle aanvullingen. Op die manier creëren we een stevig fundament met daarbovenop alle middelen om in te kunnen spelen op de nieuwste ontwikkelingen.

Alle medewerkers van IRIS one hebben dagelijks contact met klanten. Ons doel is om je op een positieve manier te blijven verbazen. Op zowel zakelijk als persoonlijk vlak zorgen wij ervoor dat onze ondersteuning jou en je medewerkers WoW momenten bezorgen.

Ons partnership met Microsoft
IRIS one heeft de status 'Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solution Partner' gekregen. En daar zijn we trots op! We waren al Microsoft partner, maar met deze (MSSMCSP) certificering tonen we aan dat we ook toepasbare kennis hebben van de nieuwste toepassingen op het gebied van 'de cloud'.

MSSMCSP betekent in het kort dat wij als bedrijf officieel gecertificeerd zijn om onze klanten te adviseren over een eventuele gehele of gedeeltelijke (hybride) overstap naar de Cloud volgens de kwaliteitseisen van Microsoft. Naast het geven van een advies geldt de MSSMCSP certificering ook voor het opstellen van een plan van aanpak en de uiteindelijke implementatie van de overstap én het begeleiden uw medewerkers.

De basis van samenwerken
Zakelijk snel informatie delen is essentieel voor samenwerking met je collega’s en klanten, we zijn het immers privé al grotendeels gewend. LinkedIn, Twitter, Facebook en tal van andere applicaties helpen ons om snel in contact te staan met anderen. Onze kennis van processen en verbetermogelijkheden op basis van Microsoft producten en diensten stellen onze klanten in staat om snel, efficiënt en veilig te kunnen samenwerken. 

Wat we voor je kunnen betekenen;

  • Consultancy
  • Service en support
  • Installatie, inrichting en implementatie
  • Levering en advies van hardware

Nieuwsgierig? Kijk hier rechts voor meer informatie of neem contact met ons op.